Service

Vi udfører service og reparationer indenfor murerarbejde

Service

Service og reparationer

Hos Murerfirmaet MAZ udfører vi alt i service reparationer på det meste af Sjælland. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Skal du have udskiftet en flise, udført en reparation på soklen eller pudsning af facaden? Hos Murerfirmaet MAZ udfører vi alt service og småreparationer i din bolig, og ingen opgave er for stor eller lille. Vi sikrer, at resultatet så vidt muligt står i overensstemmelse med det gamle, så resultatet bliver pænt.

Som murer har vi 15 års erfaring og vi lægger altid et grundigt stykke arbejde i vores opgaver. Skal vi også hjælpe dig?

God kommunikation er nøglen

Når du skal have udført en større eller mindre reparation har du en bestemt forestilling om, hvordan du gerne vil have resultatet. Vi skaber de bedste resultater ved at sætte os grundigt ind i, hvordan du gerne vil have det. Derudover står vi selvfølgelig klar med rådgivning og vejledning med udgangspunkt i vores store erfaring.

Kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt din murer

Vi står klar med et tilbud på service og reparationer – både store som små opgaver. Kontakt os allerede i dag ved at udfylde formularen, eller ring til os på 29 70 74 48, så vender vi retur hurtigst muligt.